Какво е Dakov Studio

Нашата сбъдната мечта,  дом, в който творим с цялата си обич, нашият стремеж към съвършенство!

Да се учиш е все едно да плуваш срещу течението: щом спреш, отнася те назад!

Човек вижда толкова, колкото знае!

Всекидневно следим новостите във фотографските тенденции, за да предложим услуги на световно ниво. Винаги се съобразяваме с желанията на клиентите, като се опитваме да бъдем максимално креативни и да предлагаме най – добрите решения за реализацията на всеки проект.

На опита ни се довериха десетки фирми, оставайки наши дългогодишни клиенти.

Dakov Studio от 2013

През 2013 година създадохме собствено студио, базирано на дългогодишен опит от страна на главният ни фотограф Даниел Даков, който през годините е работил за едни от най – големите професионалисти в България – HalDigital 97. Отворихме вратите на своя втори дом за десетки клиенти, търсещи качествени услуги и добро отношение.

Защо да изберете нас

Повече от 10 години опит

С дългите години посветени на фотографията, екипът ни е натрупал огромен опит при заснемането на различни по сложност продукти и проекти.

Първокласно обслужване

За нас максимата “Правим най – доброто , на което сме способни, за да задоволим и най – високите изисквания” е закон! Качеството на услугите ни е високо, за да задоволи и най – взискателните клиенти!

Човешко отношение

Знаем колко е важно дългогодишното доверие и добро отношение към клиентите ни! Стараем се да извършим качествено услугите си в най – кратки срокове!

Нашият екип

Ние работим с желание да дадем най – доброто, на което сме способни, за да задоволим и най – големите очаквания на нашите клиенти!

Даниел Даков

Даниел Даков

фотограф

Мария Дакова

Мария Дакова

фотограф

Румен Бадев

Румен Бадев

фотограф

Свържете се с нас

Адрес

гр. Пловдив
ул. Иван Вазов 25

Телефон

+359 887 990 317 – Даниел Даков
+359 886 861 863 – Мария Дакова
+359 889 940 678 – Румен Бадев

Email

info@dakovstudio.com

Контактна форма